Hoppa direkt till innehåll
brf_wide

ALLA ÄLSKAR VALFRIHET

Chansa inte med koppar – bygg fiber hela vägen. Stadsnätet innebär en framtidssäker investering i fastigheten. Vi ger er utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och total valfrihet. Dessutom får ni tillgång till den teknik som kommer att vara grunden för den framtida distributionen av data, radio, tv, musik och telefoni.
Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Älvdalen Stadsnät. Som medlem i föreningen kan du påverka och lyfta frågan till styrelsen. Stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med Stadsnätet kan var och en själv välja sina bredbandstjänster – precis som man väljer sin egen morgontidning. Stadsnätet erbjuder full valfrihet av bland annat Internet, tv och telefoni med många konkurrerande leverantörer som erbjuder uppåt 100 tjänster.

INTRESSEANMÄLAN FÖR FÖRENINGEN

Är du styrelsens kontaktperson i frågan kan du klicka på knappen till höger och göra en intresseanmälan från föreningen. Vi kontaktar dig då för ett personligt möte där och en besiktning av förutsättningarna. Därefter får du ett avtalsförslag och beslutsunderlag för fortsatt diskussion.

KNUFFA PÅ DIN FÖRENING

Som boende i föreningen kan du påverka din styrelse. Klicka på knappen till höger och gör en intresseanmälan från boende som vi samlar på oss. När tillräckligt många gjort det kontaktar vi styrelsen och berättar om intresset som finns inom föreningen.
Du anmäler ditt intresse här på webben. Vi tar emot anmälningar från alla bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och samfälligheter i Älvdalen med omnejd..